Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Living Coral: de nieuwe kleur van 2019

Het is oranje noch roze en bevat alle vitaliteit en schoonheid van de natuur: Living Coral, de behangkleur gekozen door Pantone voor 2019. Deze kleur herinnert aan de levendige schakeringen van het koraalrif in zijn meest vrolijke en kleurrijke verschijning.

Living Coral is een hymne voor de luchthartigheid die we dit jaar zullen zien in oneindige vormen, zowel in design als in mode, en deze kleur is ook terug te vinden bij het decoratieve WallPepper.

WallPepper, dat in aanvulling op zijn 500 catalogusafbeeldingen,  in staat is om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, heeft het Living Coral in zijn verschillende tinten verwelkomd om het behang een frisse en trendy uitstraling te geven.

Weelderige tuinen, eindeloze luchten, tropische bossen en abstracte afbeeldingen nemen nu koraalschaduwen aan om de ruimte te omhullen en leven te geven aan intieme omgevingen vol persoonlijkheid.

WallPepper-behang is gemaakt van textielvezels en cellulose, waardoor ze zacht en warm aanvoelen en bovendien zeer resistent zijn. Indien nodig kunnen ze dan op zo'n manier worden behandeld dat ze ook op vloeren en plafonds kunnen worden gebruikt, zowel binnen als buiten en zelfs in natte ruimten.

Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. De coderingen, zoals PMS 200, zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces.

Bron: www.archiportale.com