Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verwarmde wc-bril, sfeervolle verlichting en ingebouwde speakers

Bezoek aan toilet wordt zo wel erg leuk...

Het Amerikaanse bedrijf Kohler heeft op de Consumer Electronic Show in Las Vegas een slimme toilet met de naam Numi 2.0 geïntroduceerd. Dit geavanceerde toilet is uitgerust met Kohler Konnect en biedt persoonlijke keuzes, waarmee gebruikers elk aspect van het toilet kunnen afstemmen op hun exacte voorkeur, van sfeervolle verlichting tot draadloze Bluetooth synchronisatie voor muziek naar de verwarmde stoel.

Numi 2.0 biedt handsfree bediening, persoonlijke reinigingsfunctionaliteit en uitzonderlijke waterefficiëntie en is rondom voorzien van een dynamische verlichting van het basis- en achterpaneel. Het toilet verlicht de ruimte naar keuze uit effen kleuren of dynamische verlichting die sierlijk door de verlichtingsfunctie heen beweegt voor een interactieve kleurenervaring in de badkamerruimte. Uitgerust met Amazon Alexa voor eenvoudige stembesturing voor actieve toiletfuncties evenals Alexa-commando's zoals het controleren van het weer, verkeer, toegang tot nieuws enzovoorts. Deze functies van Numi 2.0 met kunnen worden bestuurd via spraakopdracht, de Kohler Konnect-app of externe en interne sensoren.

Op You Tube staat bijgaand interessant filmpje:

Meer informatie:
Kohler
www.us.kohler.com

Publicatiedatum: