Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onlangs onderscheiden met de Archiproducts Design Award

Nieuwe stoelencollectie Tata Young

Het Italiaanse Pointhouse Creative Living zal dit jaar wederom deelnemen aan de Internationale inrichtingsbeurs, die van 14 tot 20 januari wordt gehouden in Keulen. Onder de noviteiten die op de beurs zullen worden gepresenteerd is de Tata-stoelencollectie; twee verschillende stoelen die verschillen op het gebied van esthetiek en op de markt worden gebracht onder de namen Tata en Tata Young. De collectie is onlangs onderscheiden met de Archiproducts Design Award.

Tata wordt in een hoger marktsegment geplaatst, dankzij het meer gestructureerde concept dat de ontwerplijnen en de meest gewaardeerde technische bijzonderheden verbetert.
Tata Young is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een jonger publiek, dat een eenvoudiger product met een concurrerende prijs nodig heeft.Tata

De elementen die deel uitmaken van de Tata-stoel geven het product technologische kwaliteiten die in staat zijn om de esthetiek van de stoel in balans te brengen. Met name de buisvormige stalen sectie met een 'drop' van de dubbele potentiële esthetische zachtheid en dimensie van het profiel aan de ene kant en de essentie van de lijnen aan de andere kant. Tata Young

De traanvorm is zeer geschikt voor deze ontwerpbehoefte, waardoor er een zichtbaar frame ontstaat met precieze en gedefinieerde lijnen die evolueren in de ronding van het interne deel in harmonie met de rondingen van de zitting en de rug. Een ander voordeel van deze sectie is de mogelijkheid om een frame van gekalibreerde dikte te hebben dat tegelijkertijd de stevigheid van de structuur garandeert.

Tata

De diagonale lijnen van de achterpoten leiden rechtstreeks naar het element dat de volledige verbinding van de rug, gemaakt van gegoten aluminium, verenigt. Een esthetisch en technisch detail dat de continuïteit met het buisvormige gedeelte garandeert en een delicate esthetische balans tussen de verschillende elementen heeft.

Meer informatie:
Point Srl
via Veneto, 10 
31040 Gorgo al Monticano (TV) 
Tel. +39 0422 800019
info@pointhouse.it
www.pointhouse.it

Publicatiedatum: