Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deens keukenbedrijf:

''Minimalistische keuken waar Scandinavische materialen de zwarte kleur ondersteunen"

Het Deense keukenbedrijf Kvik introduceert een nieuwe keuken met matzwarte oppervlakken in combinatie met speciaal ontworpen details; de Prato Black.

Het ontwerp is een verfijnde en minimalistische keuken, waar de doorlopende kleur zwart wordt ondersteund door Scandinavische materialen en krachtige Deense designtradities. 



''De matte oppervlakken benadrukken de diepzwarte kleur. Zo ontstaat een andere, monochrome uitstraling, die wordt geperfectioneerd door de scherp ontworpen zwarte kanten. De speciaal ontworpen deurhandgrepen geven de keuken een slanke uitstraling en in zijn geheel ziet Prato Black er zo modern uit, dat deze aan alle huizen kan worden aangepast. Bij Prato Black gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand", laat een woordvoerder weten.

X-Module als keukenmeubel
Ook heeft Kvik een bijpassend keukenmeubel te bieden. Het gaat om de X-module. ''Deze vervaagt de grenzen tussen de woonkamer en de keuken'', aldus het Deense bedrijf. De X-module kan worden geïntegreerd in de elegante Prato keuken, waar traditioneel design en een exclusieve en minimalistische uitstraling bij elkaar komen 

X-module als keukenmeubel

Al meer dan 30 jaar levert Kvik Deens design tegen lage prijzen. ''Ons innovatieve design, onze snelle levering en onze verrassend lage prijzen hebben een revolutie teweeggebracht in de keukenbranche. We houden vast aan dit concept en blijven het uitbreiden.''

Meer informatie:
Kvik
+45 72 11 70 00
info@kvik.com 
www.kvik.nl 

Publicatiedatum: