Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robin Koedood van Schrootmeester:

"Als je het huis wilt dweilen, dan haal je de emmer eraf"

Schrootmeester lanceert een nieuwe serie hanglampen van zinken emmers: Bucketlicht. Deze lamp is gemaakt van een zinken emmer, die ondersteboven aan een stalen ketting is bevestigd. De roest op het staal komt terug in de emmer.

Een oranje snoer kronkelt door de stalen ketting en matcht met de kleur van de LED-buislamp. De Bucketlicht is als hanglamp een parel boven de eettafel en als je het huis wilt dweilen, dan haal je de emmer er gewoon af... 

 

Schrootmeester hergebruikt afgedankte voorwerpen tot handgemaakte interieurinrichting. De creaties van Schrootmeester hebben een minimalistische stijl. De gebruikte materialen blijven herkenbaar en de interieurinrichting heeft een puur en industrieel design. "Een meubel of lamp van Schrootmeester is niet alleen een upgrade voor je interieur, je haalt ook een stukje geschiedenis in huis. Net die kleine imperfectie, de kras of het deukje, vertelt een verhaal. Het zegt iets over het leven van het product", vertelt Robin Koedood van Schrootmeester.

De naam Schrootmeester is een samenvoeging van ‘schroot’, een synoniem voor metaalafval en ‘meester’, een oud-Hollandse term die werd gebruikt om expertise aan te duiden.

Meer informatie:
Schrootmeester
hallo@schrootmeester.nl
www.schrootmeester.nl