Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse Alpes-Inox presenteert drie nieuwe keukenconcepten tijdens LivingKitchen 2019

Ter gelegenheid van de internationale keukenbeurs IMM LivingKitchen 2019 in Keulen, die zal plaatsvinden van 14 tot 20 januari, presenteert het Italiaanse Alpes-Inox de drie nieuwe concepten behorend bij het project Liberi in Cucina. Dit is het systeem van onafhankelijke elementen dat het traditionele concept van de keuken overwint.

Keukendelen met afzonderlijke functies
Het concept van de ongestructureerde keuken, met de delen met afzonderlijke functies die in een onbeperkt aantal combinaties kunnen worden geconfigureerd, is de perfecte oplossing om de maximale vrijheid te behouden en om de gebruiker de mogelijkheid te geven om zijn eigen keuken samen te stellen.

Keukendelen met gecombineerde functies
Het gaat om het concept van het zogeheten geconcentreerde multitasking: de gecombineerde keukendelen omsluiten alle vitale functies van de keuken in één element: wassen, koken, bereiden en bewaren. Het is een compleet, zelfvoorzienend en compromisloos systeem van hulpmiddelen.

All-inclusive eilandelementen
De eilandelementen vormen het operationele draaipunt van de keuken. Het is een universele deel met vier zijden waaraan kan worden gewerkt, waardoor de keuken vloeiender, dynamischer en efficiënter wordt.

Kolomkeukens
De kolomkeukens van Alpes breiden hun structuur verticaal uit om het volledige potentieel van de hoogte te exploiteren. Er zijn twee mogelijkheden: mono of multifunctioneel, waarbij technologische apparaten (koelkast, oven, vaatwasser) worden gecombineerd met opslagruimten.



Meer informatie:
Alpes Inox
info@alpesinox.com  
www.alpesinox.com