Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Extra bestendig tegen stoten en krassen

ABS-randen voor direct monteerbare keukenkasten

Keukenfabrikant Omega Plc heeft zijn direct monteerbare kasten in zijn English Rose- en Chippendale-collecties verbeterd. De kasten kunnen nu worden geleverd met zogeheten ABS-randen van 1,3 mm aan de voorkant. De verbeterde kasten zijn per februari van dit jaar beschikbaar bij retailers.

Duidelijk Brits design, de tijdloze Chippendale Keukens.

Volgens Andrew North van Omega worden alle direct monteerbare kasten vanaf heden standaard geleverd met de ABS-randen. “De verbeterde randen zijn goed bestendig tegen stoten en krassen. Naast dat de randen de keukenkasten steviger maakt, zorgen ze ook voor verbeterde weerstand tegen warmte en licht.”

Verder geven de randen een mooie afwerking van de kasten. In plaats van dat de planken in de kasten een scherpe rand hebben, zijn deze nu afgerond. Volgens Andrew North zijn niet alleen de onderdelen van de kasten die vol in het zicht staan met de ABS-randen verbeterd, maar ook de randen die na installatie niet meer zichtbaar zijn. “Dat is net wat meer aandacht dan dat de standaard van deze sector voorschrijft", aldus North.

Bron: KBBDaily.com