Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Cirio collectie is een ontwerp uit 2010

'Een echte Santa & Cole klassieker'

"Het Spaanse Santa & Cole is een gepassioneerd bedrijf met originele verlichting die aandacht en warmte uitstraalt. De Cirio collectie is een ontwerp uit 2010, maar mag wat ons betreft al tot een echte Santa & Cole klassieker benoemd worden." Dat meldt groothandel Eikelenboom op haar website.

De Cirio kappen worden met de hand gegoten van Sargadelos porselein in de Spaanse regio Galicië, waar het keramische vakmanschap sinds 1960 in stand wordt gehouden. Eén van de doelstellingen van ontwerper Antoni Arola en Santa & Cole was om kaarslicht te evenaren. Hiervoor hebben de Sargadelos vaklieden veel onderzoek gedaan om tot exact de gewenste dikte voor het porselein te komen. Elk gietproces vraagt om de concentratie van een ervaren keramist.

Cirio lampen zijn een combinatie van led techniek en traditioneel vakmanschap. Een warm lichtverloop aan de gepolijste buitenkant en een egale lichtreflectie aan de matte binnenkant leveren samen een prachtig effect op.

Binnen de Cirio collectie zijn er zes verschillende mogelijkheden in samenstelling (onder andere enkelvoudig, strak op een rij, in een kroonluchtervorm of cluster). Naast porselein zijn de kappen ook verkrijgbaar in wit opaalglas of gepolijst messing.

Meer informatie:
Eikelenboom BV
Cruquiusweg 111-L
1019 AG  AMSTERDAM
020 691 81 61
www.eikelenboom.nl

Publicatiedatum: