Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaanse ontwerper:

''In onze studio is iedereen AFOL''

"In onze studio is iedereen AFOL: Adult Fan of LEGO." Dat zegt Matteo Di Sora. Om hun teampassie te bevredigen, realiseerde ze Stüda, een modulair systeem gemaakt in Corian met oppervlakken die compatibel zijn met LEGO-blokken. Dankzij de stenen kan het hele oppervlak van het meubilair voortdurend van vorm en kleur veranderen, waardoor er nieuwe looks ontstaan. 

"Stüda werd ontwikkeld samen met het Italiaanse bedrijf MOOW, waarbij de typische 'kleermakers' kwaliteit van Made in Italy werd gecombineerd met technologie. Het resultaat is een lijn van modulair meubilair met eenvoudige vormen die aan de meeste huizen kunnen worden aangepast", vervolgt Di Sora.

NINE is opgericht door Paolo Emilio Bellisario, Matteo Di Sora ed Emilia Caffo. Het is een multidisciplinaire studio, gespecialiseerd in interieurontwerp, productontwerp en retail-identiteit.

Meer informatie:
Studio Nine 
info@studionine.it 
www.studionine.it

Publicatiedatum: