Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorbeeld uit de praktijk

USFloors legt Coretec® vloer bij Wijnen Vanassche

USFloors heeft met zijn Coretec® vloeren opnieuw iets moois gerealiseerd. In het West-Vlaamse Ingelmunster werd er voor Coretec® vloeren gekozen in een seminarieruimte op de eerste verdieping bij Wijnen Vanassche. Er werd geopteerd voor de Coretec® Megastone vloer Jura. 
De locatie op de eerste verdieping biedt onder andere mogelijkheden voor seminaries, meetings, presentaties, directiecomités enz. Er is ook een mogelijkheid voor catering. De vloeren werden geleverd en geplaatst door Coretec® verkooppunt Parketcenter uit Kuurne.

James Heylen, zaakvoerder van genoemd bedrijf: “De Coretec® vloer kon op de bestaande ondergrond aangebracht worden, zodat we sneller klaar waren met de plaatsing. Het was niet nodig om deze op voorhand ter plaatse te brengen omdat acclimatisatie niet nodig is."  

Ward Vanassche van Wijnen Vanassche: “Het was opmerkelijk hoe snel de mensen van Parketcenter de vloer geplaatst hadden. Door hun ervaring en hun deskundigheid was deze in een voormiddag geleverd en geplaatst. We zijn dan ook heel tevreden." 

Bij Wijnen Vanassche, opgericht in 2004 door Ward Vanassche, was door de continue groei het magazijn in Bavikhove te klein geworden. Een nieuwbouw drong zich op.
Sinds 2011 is het bedrijf te vinden op de plek waar ooit de legendarische Franse piloot Roland Garros een noodlanding maakte. Bij Wijnen Vanassche worden Europese kwaliteitswijnen rechtstreeks geïmporteerd en met de nodige zorg en passie geselecteerd. Door die zorgvuldigheid kan Wijnen Vanassche echte hoogvliegers aanbieden.

Meer informatie:
Parketcenter BVBA
Ter Ferrants 16 - Kuurne
www.parketcenter.be

Wijnen Vanassche
Kortrijkstraat 203
8770 Ingelmunster
www.wijnenvanassche.be

USFloors – Coretec®
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Publicatiedatum: