Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Faillissement voor SecurCash Nederland uitgesproken

Vervoerder contant geld komt geld tekort

SecurCash is failliet verklaard. De grootste vervoerder van contant geld heeft sinds de overname van branchegenoot Brinks in 2015 al jaren moeite om het hoofd boven water te houden.
Een van de oorzaken zijn de langlopende vastgoedverplichtingen, die volgens ingewijden als een molensteen om de nek hangen. Daarnaast zijn de tarieven voor het ophalen en wegbrengen van geld steeds lager geworden.

Sinds woensdagochtend maakt de site van SecurCash melding van het faillissement. SecurCash beheert, vervoert en verwerkt contante geldstromen voor tal van banken, overheidsinstellingen en retailbedrijven zoals Gamma, Karwei, Blokker etc.

Op de eigen site meldt SecurCash:
Op 2 januari 2019 is het faillissement van SecurCash Nederland B.V. en SecurCash Geldverwerking B.V. door de Rechtbank Den Haag uitgesproken. Mr. drs. M.M. Hoving en mr. M.C. Udink zijn aangesteld tot curator. Inmiddels hebben onze klanten per email een bericht ontvangen over de vervolgstappen.
Het streven is om in de eerste zes weken van 2019 de reguliere diensten te verlenen. De vennootschappen hebben hiervoor financiƫle ondersteuning ontvangen. Tegelijkertijd zullen de curatoren onderzoeken of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. Als dat lukt, kunt u met de doorstarter een overeenkomst sluiten. Als dat niet lukt, zal de dienstverlening door SecurCash Nederland B.V. en SecurCash Geldverwerking B.V. gecontroleerd worden afgebouwd.
Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben n.a.v. het faillissement. U kunt contact opnemen met onze telefonische helpdesk onder nummer 030-6356193. U kunt uw vraag eveneens per email o.v.v. debiteurnummer sturen naar E-mail : customerservice@securcash.nl 

Meer informatie:
SecurCash
www.securcash.com