Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Daar ben je ondernemer voor'

60-jarig meubelbedrijf krijgt toch doorstart

Al jaren moest directeur Hennie van der Most geld bijleggen. Daarom besloot hij vorig jaar om de deuren van zijn meubelfabriek vanaf 2019 te sluiten. De eigenaar van maar liefst veertien bedrijven en 550 werknemers vertelde echter eind december tegen Omroep Gelderland dat er toch een doorstart komt voor Vroomshoop Meubelen. "Dan ben je toch ondernemer en start je opnieuw op om te laten zien dat het wel kan lukken." 

36 werknemers hebben ontslag gekregen, waarvan tien weer een nieuwe plek krijgen in het doorgestarte bedrijf. De rest van deze mensen heeft een nieuwe baan gevonden, aldus de eigenaar. 

Vroomshoop Meubelen is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van slaapkamermeubelen en bestaat reeds 60 jaar. In 2010 werd het meubelbedrijf failliet verklaard en overgenomen door miljonair Hennie van der Most, die naast zijn meubelbedrijf ook attractieparken, restaurants, ijzerhandel en staalfabrieken heeft.

Meer informatie:
Vroomshoop Meubelen
Havenstraat 5
7681 EA Vroomshoop
info@vroomshoop.nl  
www.vroomshoop.nl

Publicatiedatum: