Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenstad Alkmaar verrijkt met Zweedse beddencollectie

Eind december is door Van Til Interieurs een nieuwe Hästens Store geopend in de historische binnenstad van Almaar. Bert Mulder: ''Met gepaste trots ben ik nu de Store Manager van de nieuwe Hästens Store Alkmaar. Ik nodig u van harte uit om in onze winkel te komen proefliggen op dit fantastische merk", laat hij (toekomstige) klanten weten. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter. 

Van Til Interieur biedt klanten een uiteenlopende collectie van meer dan honderdvijftig merken designmeubelen. Dit jaar viert het in Almaar gevestigde familiebedrijf zijn 115-jarig bestaan. 

Hästens is naar eigen zeggen de oudste beddenfabrikant van Zweden. Het Zweedse bedrijf is opgericht in 1852 en heeft een rijke geschiedenis die door zes generaties loopt. Het label gebruikt tot op de dag van vandaag ambachtelijke technieken voor het maken van de bedden, die met de hand vervaardigd worden. Ook worden innovaties hierbij geïntegreerd, zoals het pocketverensysteem. 

Met de opening van de winkel in Alkmaar heeft het Zweedse beddenlabel achttien vestigingen in het hele land. 

Meer informatie:
Hästens
Payglop 15
1811 HM Alkmaar
alkmaar@hastensstores.com 
www.hastens.com

Publicatiedatum: