"Met deze kwaliteit geven we 25 jaar garantie op veer- en framebreuk"

Matt Sleeps gaat nu ook boxsprings verkopen

Het blijft spoken in het slaapwereldje. De ene droom is nauwelijks voorbij of de volgende dient zich alweer aan. Ditmaal is het Matt Sleeps die de nachtrust van menig slaapkamerfabrikant komt verstoren. De matrassenverkoper gaat namelijk boxsprings aanbieden. Sterker nog: een paar dagen geleden is de verkoop gestart.

Er wordt flink aan de ledikantpoten gezaagd van de matrassenmarkt. Een tijd geleden lanceerde ondernemer Joep Verbunt zijn eerste Nederlandse matrassenstartup Matt Sleeps. Hij ging hiermee naar eigen zeggen de strijd aan met het slaperige imago van de beddenmarkt. Hij wilde van een saai product een sexy merk maken.

Intussen is Matt Sleeps toe aan het tweede product in zijn assortiment: een boxspring die in Nederland wordt geproduceerd waardoor er volgens Verbunt korte levertijden mogelijk zijn.

"Net zoals bij het matras zagen we kansen om de gebruikservaring en het product te verbeteren dus we gingen aan de slag. Nederland kent talloze aanbieders van boxsprings en er wordt veel gestunt en gesjoemeld. Het werd dus tijd om hier verandering in te brengen en zo kreeg Matt een broer", meldt het bedrijf op www.mattsleeps.com.

Het bed is verkrijgbaar vanaf 895 euro en wordt binnen twee weken na bestelling gratis in de slaapkamer geïnstalleerd. Daarbij is het ook nog mogelijk om het oude bed en matras ‘tegen een gereduceerd tarief’ aan de bezorgers mee te geven.

Opvallend is verder dat Matt Sleeps liefst 25 jaar garantie aanbiedt. "Ja je leest het goed, dit is na je relatie en een koophuis je derde langste commitment die je ooit aan zult gaan. Met deze kwaliteit geven we namelijk 25 jaar een volledige garantie op veer- en framebreuk", aldus de boxspringverkoper op www.mattsleeps.com

Bron: www.retailtrends.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.