'De handel in psychedelisch behang tierde welig en dat is in deze woning goed te zien'

"De handel in schrootjes en psychedelisch behang tierde welig en dat is in deze woning goed te zien. Die Ludolfs, wie kent deze autoslopende broers uit Duitsland nog, zouden het behang vast graag van de muur halen om er hun eigen muren mee te verfraaien. Duur is het in elk geval niet, voor 79.500 euro heb je een lollige kluswoning, waarbij een goede test voor je relatie (indien je die hebt) inbegrepen is, zo is te lezen op FOK.nl.

'Klussers opgelet! Deze karakteristieke woning uit 1899 is op zoek naar een nieuwe eigenaar welke de handen uit de mouwen wilt steken; een mooie woonkans voor een scherpe vraagprijs!'. Deze wervende tekst staat op funda.nl en is opgemerkt door FOK.nl, die er de draak mee steekt. Met name het behang is het meest in het oog springende detail van deze woning. Maar ook de tegels in de keuken misstaan anno 2018 niet....

Bron: www.fok.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.