Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Redactie is tot en met maandag 1 januari 2019 met kerstreces

Nieuwsplatform Wonen360 blikt dankbaar terug

In de tweede week van september ging de eerste nieuwsbrief van Wonen360.nl de deur uit. Daarmee was de woon- en interieurbranche (B2B) van Nederland en Vlaanderen een nieuwsplatform rijker.
De redactie, die gehuisvest is in Tholen, verzamelt relevante nieuwsberichten en publiceert die dagelijks op wonen360.nl. Daarnaast stuurt Wonen360 elke werkdag een verzameling belangrijke, leuke, interessante, bijzondere, vreemde en ook niet-alledaagse artikelen in een nieuwsbrief naar inmiddels zo'n 6000 abonnees.Dat het nieuwsplatform in de smaak valt, blijkt wel uit de grote hoeveelheid reacties die de redactie krijgt. Opvallend is dat Wonen360 dagelijks via de mail een flinke hoeveelheid kopij toegestuurd krijgt van bedrijven die graag hun nieuwe collectie (of een deel daarvan) aan een groot publiek willen tonen. Onder de lezers van Wonen360 bevinden zich interieurarchitecten, designers, woonwinkeladviseurs, meubelfabrikanten, matrassenleveranciers, verfproducenten, groothandels, agenturen, stylisten, retailers en ga zo maar door. Kortom, iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met wonen en interieurs. Maar ook veel consumenten vinden onze berichten interessant, getuige de vele reacties die dagelijks op de burelen van Wonen360 belanden.

Meest gelezen artikelen
Het ene artikel wordt uiteraard beter gelezen dan het andere. Over de afgelopen tweeënhalve maand ziet de top tien van meest gelezen artikelen er als volgt uit:
01. Familiebedrijf uit Eindhoven sluit na zestig jaar alle vijf woonwinkels
02. Swiss Sense stopt met eigen productie
03. Wisselvallige Meubelbeurs Brussel
04. Koudschuimmatras van € 100 komt als Beste uit de Test en krijgt ook predicaat Beste Koop
05. Winnaars mooiste stand Masters of LXRY 2019
06. Brouwers Bedding in zee met het succesvolle lifestylemerk BALR. van Demy de Zeeuw
07. Directeur Jan Elenbaas: "Met zowel tekenkamer als schildersplein zijn we uniek in Nederland"
09. Luxaflexman op 3e plek in Quote 500
09. Sfeerverslag beurs Architect@Work
10. Gezellige drukte op de vt wonen&design beurs

Nieuwsberichten
Ook in het nieuwe jaar bestaat voor elk bedrijf de mogelijkheid om nieuwsberichten aan te leveren die gratis op onze site en in onze nieuwsbrief worden geplaatst. Dus heeft uw bedrijf een nieuw product, nieuwe collectie, jubileum, (her)opening of iets anders te melden, laat het de redactie van Wonen360 weten. Het liefst via info@wonen360.nl

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanaf het nieuwe jaar een (advertentie)banner te plaatsen op onze site en/of in de nieuwsbrief. De tarieven staan vermeld op www.wonen360.nl

Namens het hele team van Uitgeverij Boekhout, waarvan Wonen360 onderdeel is, wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Bedankt voor het vertrouwen in ons nieuwsplatform, de toffe (nieuwe) contacten en de enthousiaste reacties. Als team zijn we heel dankbaar voor de positieve start van Wonen360 en zien we uit naar wat komen gaat!

Meer informatie:
Wonen360
Stevinweg 2
4691 SM Tholen
Tel.0166 698 233
info@wonen360.nl
www.wonen360.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven