Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De kleurkaartpagina’s zijn volledig handgeschilderd"

Uniek collectieboek van L’Authentique paints & interior 2019 ziet het levenslicht

Het nieuwe collectieboek van L’Authentique paints & interior 2019 is digitaal uit. Hierin staan alle nieuwe meubelmodellen. "Tevens is het collectieboek op A4-formaat vanaf 1 januari 2019 te bestellen", laat Henry Kippers van het team L’Authentique weten.
"De kleurkaartpagina’s zijn volledig handgeschilderd en hebben hierdoor een zeer ambachtelijke en exclusieve uitstraling aan het boek gegeven", voegt hij eraan toe.

L’Authentique staat bekend om haar vakmanschap, dat het toegankelijk maakt door hoogwaardige, zelfgemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, produceren en te leveren. Met de producten van L’Authentique wordt beleving toegevoegd aan interieurs. 

L’Authentique is een minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

Ontstaan vanuit de passie voor interieur en design creëerde en ontwikkelde Sylvia Schouten haar eigen producten. Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique in enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk, waar na enige jaren van groei de tak interieurdesign aan werd toegevoegd. Altijd van hoge kwaliteit, een uniek design en met de hand gemaakt… Zonder mee te gaan met snelle trends en momentopnames vult Sylvia met het merk L’Authentique ruimtes die sfeer overbrengen, beleving creëren en minimalistisch ogen. De collectie, zowel de verfartikelen als de meubelstukken, brengen blikvangers in het interieur, zonder de balans tussen subtiliteit en daadkracht te verliezen.

Diana en Henry Kippers van L’Authentique, gefotografeerd in hun showroom tijdens de ETC Design Experience afgelopen najaar.

Vanuit de werkplaats in het Limburgse Echt, de showroom in Culemborg en diverse Europese dealers, verspreid over Scandinavië, Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, biedt L’Authentique een selectie aan kleuren middels diverse verven en unieke meubelstukken. L’Authentique kiest er bewust voor om niet de standaardproducten aan te bieden, maar gaat voor uniciteit door te werken met diverse verfsoorten zoals kalk- en krijtverf. De collecties en producten van L’Authentique zetten hiermee de toon voor het toevoegen van beleving aan het interieur. 

Door de sterke combinatie tussen hedendaagse invloeden, een herkenbare eigen stijl en de minimalistische details maken de interieurs van L’Authentique opvallend gebruik van structuur, herkenbaarheid en kleur. Met de rustige en moderne sfeer bieden de producten en de designs van L’Authentique een opvallende ervaring, met tijdloze eenvoud.

Het collectieboek kan besteld worden via [email protected].

Meer informatie:
L’Authentique
Voltaweg 11 
6101 XK Echt 
[email protected]

Showroom L'Authentique 
Paints & Interior 
ETC Design Center 
Randweg 20 
4104 AC Culemborg 
Stand 3 & 5 
www.etcdesigncenter.nl
+31 (0)6-51569932