Woonboulevards en -winkels maken zich op voor de kerstweek

"Het is de drukste periode van het jaar"

Voor veel Nederlanders is het vandaag (vrijdag 21 december) de laatste werkdag, voordat de kerstvakantie begint. Voor woonboulevards en -winkels breekt normaal gesproken een van de meest drukke periodes aan. Zo ook voor Woonboulevard Poortvliet. "De verwachtingen zijn hooggespannen", laat directeur Hermen Bouman desgevraagd weten.
Zijn woonbedrijf telt ruim 30 conceptstores (woonwinkels als Montèl, Profijtmeubel, Kidsworld, Weyts Interieur, Slaapwereld en Crea Home Fashion) met een gezamenlijke vloeroppervlakte van 50.000 m2. 

Evenals vele andere woonboulevards trekt ook Poortvliet alles uit de kast om zoveel mogelijk klanten te lokken. "Dat doen we middels extra marketingactiviteiten die we ontplooid hebben en we houden allerlei events, zoals muzikale optredens, bier-en wijnproeverijen enzovoorts. We zijn een dagje uit, willen het voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk maken", vertelt Hermen.
Woonboulevard Poortvliet houdt daarnaast ook nog een DinerDagen actie, waarbij kopende klanten tot € 600 cadeau kunnen krijgen. Bij iedere meubelaankoop van €1000 ontvangt de klant namelijk een dinervoucher of een accessoire voucher t.w.v. € 75,-.
Volgens Hermen Bouman trekt de kerstperiode eigenlijk altijd eenzelfde hoeveelheid belangstellenden. "Het ligt er wel aan wanneer Tweede Kerstdag valt, omdat we op zondag niet open zijn. Maar normaal gesproken is het de drukste periode van het jaar."

Honderdjarig bestaan
In 2019 viert Woonboulevard Poortvliet het honderdjarig bestaan. "En dat zullen we met onze klanten gaan vieren. Wat we precies gaan doen, dat vertel ik nog niet. De hoogtepunten van ons eeuwfeest liggen in ieder geval in het voor- en najaar", wilt Hermen nog kwijt.
Woonboulevard Poortvliet startte in 1919 als de Winkel van Sinkel. Daar tussenin is heel wat gebeurd. Waar de heer Potter begon met etenswaren en huishoudelijke artikelen, daar heeft de vierde generatie van de familie Bouman zich gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën.
In 1994 is het bedrijf verhuisd vanuit het centrum van Poortvliet (dat circa 1650 inwoners telt) naar even buiten de kern en is de naam veranderd van Bouman-Potter in Woonboulevard Poortvliet XXL. Het bedrijf heeft voor en achter de schermen meer dan 200 mensen aan het werk.
Twee jaar geleden opende het bedrijf onder de naam Bouman & Potter op Meubelplein Ekkersrijt bij Eindhoven ook nog een woonwinkel van bijna 3000 m2.  Daar worden meubelen voor de woon- en slaapkamer verkocht.

Meer informatie:
Woonboulevard Poortvliet
Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet
info@wbpoortvliet.nl
www.woonboulevardpoortvliet.nl 

Bouman & Potter
Meubelplein Ekkersrijt 4115A
5692 DD Son
www.boumanenpotter.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.