Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Swiss Sense eist sluiting naastgelegen KFC

De restaurant drive-trough van Kentucky Fried Chicken (KFC) in Den Bosch moet sluiten. Dat eist Swiss Sense in een kort geding tegen de Bossche Woonboulevard waar het fastfoodrestaurant gevestigd is. Volgens de beddenzaak heerst er sinds de opening op 3 december jl. drukte en chaos rondom de KFC, waardoor Swiss Sense als buurman omzet misloopt. Dit meldt Het Brabants Dagblad.

De restaurant drive-trough van KFC. FOTO BASSEL KADI

Swiss Sense eist dat per direct alle parkeerplaatsen, waar nu de drive-through ligt, worden vrijgegeven. Volgens de slaapwinkel is er sprake van inbreuk op het huurgenot, omdat er parkeerplaatsen zijn verdwenen, de winkel minder zichtbaar is en er overlast is van wachtende auto's, afval en laden en lossen.

Volgens de verhuurder is er echter weinig aan de hand en zoekt Swiss Sense problemen. Volgens de raadsvrouw van KFC heeft Swiss Sense er juist profijt van, omdat door zo’n toeloop aan mensen de winkel van Swiss Sense telkens in het vizier komt. Maar volgens de beddenwinkel zijn de gasten van KFC niet hun klanten. 

De rechter doet binnen 14 dagen uitspraak in het kort geding. 

Bron: Het Brabants Dagblad