Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van de Belt mag zich Leolux Select Store noemen

Van de Belt Meubelen uit Rogat (Meppel) mag zich Leolux Select Store noemen. Interieuradviseur Jetze Terpstra van genoemd bedrijf is daar trots op, zo meldt hij op LinkedIn. Slechts een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich Leolux Select Store noemen. Deze bedrijven tonen een ruimere collectie, in een herkenbare Leolux studio. Bezoekers weten daardoor dat ze beland zijn bij een specialist, die de nieuwste modellen in huis heeft en een actuele kennis van zaken.

Interieurwereld van de Belt bestaat al meer dan 40 jaar en heeft een ruim assortiment meubelen, zoals bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels, bedden, boxsprings, kasten, verlichting en accessoires en dat alles onder één dak bij verschillende afdelingen, te weten: Van de Belt Meubelen, Novastyl, Morgana Slaapkamers, Henders & Hazel Meppel, XOOON betaalbaar design,  Pronto Wonen Meppel en Woonsfeer Woningtextiel.
De interieurspeciaalzaak bevindt zich in de driehoek Emmen, Assen, Zwolle.

Meer informatie:
Van de Belt Meubelen
Kosterweg 9
7949 AL  Rogat-Meppel
Tel. (0522) 44 13 46
info@interieurwereld.nl
www.interieurwereld.nl