Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Streven om positie op de Nederlandse markt uit te bouwen"

Meubelfabrikant Recor Group versterkt salesteam

Er waait een nieuwe wind door Nederlands meubelland. Belgische meubelfabrikant Recor Group heeft zijn Nederlandse salesteam voor de merken Recor Originals en Sofabed compleet. Naast Richard van der Meer en Leon Chappin komt Eddy Hakse de gelederen versterken. "De ambitie van het nieuwe salesteam is om sterke, strategische partnerships uit te bouwen op maat van de Nederlandse markt", laat een woordvoerder weten.

Het nieuwe Nederlandse team voor Recor Originals en Sofabed is helemaal klaar om de ambities waar te maken.

Nederland is al sinds 1970 een belangrijke afzetmarkt voor de Recor Group. Voorheen was dit met de labels Como, Belform, Sofabed en Recor Bedding. In 2018 werden Como (productie kasten & tafels) en Belform (productie zitmeubelen) gegroepeerd onder het label Recor Originals. Recor Originals biedt kwalitatieve maar betaalbare meubelen - kasten, tafels, zitmeubelen en slaapkamers -  met een focus op techniek en comfort. Sofabed, met een uitgebreid aanbod aan slaapbanken die zit- en slaapcomfort optimaal combineren, bleef een apart merk en zit sinds dit najaar in een hedendaags jasje.

Recor Bedding, de slaapspecialist, richt zich op het ultieme slaapcomfort met een unieke blend van techniek en design. Hiervoor is er een apart Nederlands salesteam met Barry Van Dongen en Roel Baltussen, die in 2018 al veel van zich hebben laten horen.

Recor Group wil de relaties met zijn huidige partners verstevigen en nieuwe allianties uitbouwen door middel van sterke producten, een nauwe retailsamenwerking en een kwalitatieve service. De Recor Group heeft sinds enige tijd een permanente showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein. Deze is elke maandag geopend of te bezoeken op afspraak. Twee maal per jaar zullen er ook de nieuwigheden gepresenteerd worden.

De Recor Group telt zes divisies: Recor Home, Recor Originals, Sofabed, Recor Bedding, Passe Partout en Sareze (contract divisie). 

Het nieuwe Nederlandse team voor Recor Originals en Sofabed is helemaal klaar om de ambities waar te maken. Met hun gezamenlijke lange ervaring in de meubelsector, streven ze er naar om de positie van de Recor Group op de Nederlandse markt te versterken en uit te bouwen.

Richard van der Meer
+31 6 37404857
richard.vandermeer@recor-group.com 
Verkoopdirecteur & Vertegenwoordiger Regio West-Nederland
(Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland)

Leon Chappin
+31 6 13483219
leon.chappin@recor-group.com
Vertegenwoordiger Regio Zuid-Nederland
(Brabant, Zeeland, Limburg en Zuid-Gelderland)

Eddy Hakse
+31 6 53842311
eddy.hakse@recor-group.com
Vertegenwoordiger Noord-Nederland
(Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord-Gelderland)

Meer informatie:
www.recor-originals.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven