Maar liefst 45 topdesigners uit 11 landen in jury

Zwevende keuken wint German Design Award

Het Duitse Poggenpohl, bekend van zijn keukens heeft onlangs de German Design Award gewonnen in de categorie Keuken met keukenontwerp +Venovo. 

Met de award voor de keuken die lijkt te zweven krijgt Poggenpohl erkenning voor het op elegante en efficiënte wijze laten vervagen van de grens tussen keuken en woonkamer. De German Design Award identificeert en presenteert unieke designtrends. Elk jaar kent de Duitse Design Council de prijs toe aan producten en projecten die een baanbrekende functie hebben in designtrends. De zeer gewaardeerde, internationale jury garandeert dit. Maar liefst 45 topdesigners uit 11 landen hebben twee dagen doorgebracht in Frankfurt om een selectie van uitzonderlijk design inzendingen te beoordelen.  

De +Venovo is een keuken die zich schikt naar elke levensstijl en toch door haar uitstraling op een leuke manier opvalt. Hout, metaal, keramiek, warm, koud, glad, zwevend. Slanke frames met strakke lijnen lijken dit meubel bijna te doen zweven. +Venovo biedt een elegante en efficiënte organisatie van tools en functies, zoals een werkblad, kookplaat en spoelbak.

Het losstaande element kan door de onopvallende vorm makkelijk en flexibel in een ruimte worden geplaatst. Het is een op zichzelf staand stuk dat met andere kasten gecombineerd kan worden.

Meer informatie:
Poggenpohl
pr@poggenpohl.com
www.poggenpohl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.