Collectie die zich kenmerkt door geometrische patronen en kleuren

Arco Geometrics wint Elle Decoration British Design Award

Een mooie erkenning voor de Arco Geometrics collectie van Kirkby Design. Begin deze maand won de collectie de Elle Decoration British Design Award 2019 voor 'Beste Stof'. Wederom een prachtige prestatie van de collectie die dit jaar gelanceerd werd tijdens de Milaan Design Week en sindsdien een groot succes is. 

Arco Geometrics is een collectie die zich kenmerkt door patronen en kleuren die geïnspireerd zijn op uitgesproken architecturale referenties en glamoureuze retro-elementen. Geometrische patronen zijn op innovatieve wijze geweven met glanzende metallic garens en worden subtiel van vorm veranderd door te spelen met lineaire details. De collectie is beschikbaar in een ruim pallet aan stijlbewuste kleuren die de glamoureuze uitstraling versterken.

Deze prijs en de waardering voor Arco Geometrics en andere collecties laten zien dat Kirkby Design inmiddels meeloopt in de voorhoedes van textiel design. Het merk biedt een moderne, high performance stoffenbibliotheek die voorziet in de behoefte aan praktische en kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen geschikt voor woon- en projecttoepassingen. Een essentiële basis voor interieurontwerpers, retailers, meubelfabrikanten en stoffeerders.

Kirkby Design is onderdeel van de The Romo Group. Met zes unieke merken die ieder een eigen designstudio hebben, biedt The Romo Group eindeloze mogelijkheden voor zowel residentiële, commerciële als hospitality projecten. The Romo Group, een familiebedrijf inmiddels in de vijfde generatie, is uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van exclusieve interieurstoffen, behang, karpetten, passementen en accessoires zoals kussens en plaids voor zowel particuliere als projectmatige interieurs.

Meer informatie:
Kirkby Design
www.kirkbydesign.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven