Veel aandacht voor speciale uitvoering Marrakech Walls

'Laatste jaren enorme stijging in populariteit van unieke wandafwerkingen'

Mooi & Puur in Vught is een winkel gespecialiseerd in exclusieve wandafwerkingen en stardealer van Pure & Original. Derk is met zijn vrouw Yolante eigenaar van deze winkel en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse Italiaanse stucco's en betoncire's. De speciale technieken die hij leerde op de diverse workshops heeft hij regelmatig toegepast met de Marrakech Walls van Pure & Original.

“De laatste jaren zien we een enorme stijging in populariteit van unieke wandafwerking zoals betonlook en het Marokkaanse Tadelakt. Met Marrakech Walls is het niet al te moeilijk een fantastisch resultaat neer te zetten, op de site van Pure & Original kun je hier al de nodige informatie over terug vinden. Maar wij gaan voor meer, we proberen nog net een stapje verder te gaan in exclusiviteit”, aldus Derk.

“Een toepassing in onze showroom die bijzonder veel aandacht en bewondering trekt is de 'Derkzz Crocodile', een speciale uitvoering van de Marrakech Walls met een print van crocohuid.” Voor het Croc effect wordt naast de standaard benodigdheden voor Marrakech Walls ook een speciale roller met Croc profiel gebruikt. 

"Een mooie variant op de gietbetonwand is een betonwand met de afdruk van de houten gietmallen. Hier gebruiken we een speciale houtkam voor. Met de Marrakech Walls, de juiste tools en een dosis creativiteit tover jij die saaie muur om tot een eyecatcher zoals niemand anders die heeft", laat Derk weten.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl

Mooi & Puur
Vlasmeersestraat 86
5261 TC Vught
mooienpuurwonen@gmail.com
www.mooienpuur.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.