Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designer ontwerpt lampencollectie voor meubelproducent

De eerste lampencollectie van het Brabantse merk Spoinq is een feit. Het bedrijf ontwerpt en produceert sinds 2011 meubelen en heeft nu ook een collectie lampen, genaamd June gemaakt.

Deze serie bestaat uit een staande lamp, een tafellamp en een wandlamp. De collectie is een ontwerp van designer Ruud-Jan Kokke en wordt geheel geproduceerd in Nederland.


De lampen zijn standaard verkrijgbaar in drie kleuren: groen, antraciet en wit met bijpassende kap. 

De meubels van Spoinq worden in samenwerking met aanstormend designtalent of juist gevestigde Dutch designers binnen Nederland ontworpen én geproduceerd. Op die manier kan het bedrijf kwaliteit garanderen en is het bedrijf flexibel in de keuze van stoffen, materialen en ontwerpers. De meubels zijn samen te stellen met houten poten of robuust staal, gepoedercoate poten, maar ook met armleuningen en een diversiteit aan stoffen. De meubelen en lampen van Spoinq passen in projecten, restaurants en hotels maar ook in huis.

Meer informatie:
Spoinq
info@spoinq.nl
www.spoinq.nl

Publicatiedatum: