Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paul Sonnemans: "Het is de eerste pilotstore voor Nederland en België"

Matrassenwijzer.nl opent nu ook fysieke winkel

"Na gesprekken met verschillende directies van matrassenfabrikanten, waarmee we samenwerken, kwam telkens de behoefte naar voren om ook een fysieke winkel te openen. Veel producenten hebben moeite restpartijen weg te werken, door nu ook een winkel te openen kunnen klanten matrassen zien, ervaren en voelen", legt Paul Sonnemans van Matrassenwijzer.nl uit.
De nieuwe winkel Matrassenwijzer Factory Outlet opent vandaag (vrijdag 14 december) in Someren de deuren. "Het is de eerste pilotstore voor Nederland en België, waar A-merk matrassen, boxsprings en bedtextiel tegen outletprijzen verkocht gaan worden", aldus Paul.

Het echtpaar Paul en Lieke Sonnemans hebben het concept bedacht.

Matrassenwijzer.nl, volgens Sonnemans de grootste online matrassen- en boxspringvergelijker van Nederland, is de afgelopen jaren door hem en zijn vrouw Lieke ontwikkeld. "Een matras of boxspring kopen is voor veel consumenten een bijzonder moeilijk iets. Matrassenwijzer zorgt voor een passende selectie uit dit grote aanbod. Logische vragen in de keuzewijzer zorgen voor een duidelijk en helder advies. Met dat advies kan men dan naar de winkel gaan. Samen met de slaapadviseurs kan worden gekeken welke matras of boxspring het beste bij de consument past."

"Tijdens de vele gesprekken met directies van de deelnemende merken kwam telkens naar voren dat er veel behoefte was aan een betrouwbaar outletkanaal voor restanten, restpartijen en overjarige modellen", vervolgt Paul. "Matrassenwijzer Factory Outlet is de eerste pilotstore voor Nederland en België. Er wordt groots uitgepakt. Ruim tachtig matrassen van Mline, model 2017, liggen in Someren. Ze worden aangeboden, nieuw in de verpakking, tegen de helft van de normale prijs. Maar ook ruim zestig A-merkboxsprings staan opgesteld en worden tegen outletprijzen aangeboden."

Met de komst van Matrassenwijzer Factory Outlet naar Someren was Sonnemans De Slaapfabriek genoodzaakt haar winkelruimte (opnieuw) in te delen. De monumentale stoomzuivelfabriek huisvest nu alle gerenommeerde A-merk boxsprings en matrassen. De oude kelder is ingericht als matrassenstudio, de zolder is gerenoveerd en herbergt het luxe segment Auping boxsprings en Mérens natuurlijk slapen. Op de tussenvloer is een nieuwe kastenstudio ingericht. Alle soorten linnenkasten, inbouwkasten en bijmeubelen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Sonnemans De Slaapfabriek.

Meer informatie:
www.matrassenwijzer.nl
www.sonnemans.nl