Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Wonen met minder spullen zorgt voor ruimte in je hoofd'

Met SmartStorage slaat Inbox nieuwe weg in

Als we de trend mogen geloven, zorgt wonen met minder spullen voor ruimte in je hoofd. Dat er ook ruimte in huis ontstaat, is mooi meegenomen, zeker nu we in Nederland steeds kleiner behuisd zijn. De trend volgen betekent echter niet dat je meteen minimalistisch moet worden en afscheid moet nemen van je boeltje. Dierbare spullen met een verhaal of herinnering kunnen echter nu ook opgeslagen worden in de cloud, met SmartStorage van het bedrijf Inbox, de eerste bewaar-app voor spullen in Nederland.

Nederlanders wonen steeds kleiner. Er zijn mensen die bewust op een kleine oppervlakte wonen in bijvoorbeeld een tiny house, anderen zijn hiertoe gedwongen vanwege de letterlijke krapte op de woningmarkt in bijvoorbeeld de grote steden. In beide gevallen moet er creatief worden omgegaan met de beperkte ruimte. Dat betekent dat niet alle spullen mee kunnen verhuizen of een plek kunnen krijgen. De keuze valt dan al snel op praktische dingen. Maar juist spullen zonder wezenlijk doel kunnen de meest dierbare zijn. Een gehuurde opslagbox kan dan een oplossing zijn. Maar dat gedoe met sjouwen, ritten met busjes en geklungel met slotjes en pasjes staat veel mensen tegen.

Inbox maakt het met de slimme SmartStorage app heel eenvoudig. De klant zet de spullen klaar en plant een haalafspraak. Inbox slaat ze vervolgens veilig en compact op. In de app is precies te zien wat er is opgeslagen en wordt geregeld dat alles, of alleen de spullen die nodig zijn, weer worden thuisbezorgd als het uitkomt. Zo staan de spullen niet in de weg, maar zijn ze toch altijd binnen handbereik zonder dat ze op hun beurt weer schaarse ruimte elders innemen. Niet alleen voor kleinbehuisden die geen afscheid willen nemen van dierbare herinneringen is dit een handige oplossing. Ook seizoensspullen als ski’s schaatsen, kerstspullen of tuinmeubels, en zelfs bedrijfsvoorraden; alles wat thuis of op het werk in de weg staat kan met de SmartStorage app als het ware in de cloud worden opgeslagen. Elke klant krijgt precies de ruimte die hij nodig heeft. Ook als er tijdelijk meer of minder moet worden opgeslagen groeit of krimpt de grootte van de gehuurde opslag mee.

Met SmartStorage slaat Inbox een nieuwe weg in binnen de selfstorage markt. Inbox begon als studieproject en maakt sinds de start in juni 2017 grote stappen in de opslagmarkt.

Meer informatie:
Inbox SmartStorage
www.inbox.storage


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven