Modehuis komt met interieuraccessoires

Het in Stockholm gevestigde modehuis Acne Studio komt met een interieurlijn. Ze introduceert de herfst- en wintersjaals in de interieurwereld en transformeert deze voor het eerst in limited edition artikelen voor thuis. Gezellige patchworkdekens en kussenslopen zijn gemaakt van verschillende sjaals van Acne Studios.

Een assortiment handgemaakte bekers, elk volledig uniek en beperkt in aantal, heeft verschillende kleuren en prints geïnspireerd op de sjaals.

De hele interieurlijn is voorzien van het bekende Acne Studios waslabel, en de initialen A.S.
Oprichter en creatief directeur van Acne Studios, Jonny Johansson, is geïnteresseerd in fotografie, kunst, architectuur en hedendaagse cultuur.

De studio maakt confectiekleding, schoenen, tijdschriften, meubels, boeken en nu dus ook accessoires voor in huis. De collecties worden bepaald door Jonny Johansson's kenmerkende ontwerp en aandacht voor detail, met de nadruk op maatwerk en een eclectisch gebruik van materialen en op maat ontwikkelde stoffen. 

Meer informatie:
Acne Studios
customercare@acnestudios.com
www.acnestudios.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.