Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Van jaren '30 design, tot ontwikkeling van nieuwe collecties'

Brits lampenmerk breidt retailnetwerk in Nederland uit

Het Britse lampenmerk Anglepoise heeft zijn handelsnetwerk in Nederland uitgebreid. De creaties van Anglepoise zijn nu bij nog meer Nederlandse retailers beschikbaar. De uitbreiding is mede mogelijk gemaakt door de aanstelling van een nieuwe functie voor specifiek de Nederlandse markt.

Original 1227 ™ Giant Outdoor Collectie

Type 75 ™ Collectie.

De collectie van Anglepoise omvat onder andere bureaulampen als de Original 1227, verschillende soorten plafondlampen en mini-varianten van bekende ontwerpen.

Anglepoise produceert flexibele en functionele verlichting. De ontwerpen variëren van de iconische Original 1227TM - bureaulamp uit de jaren '30 tot de ontwikkeling van nieuwe collecties. In dit alles blijft designintegriteit de kern van het Britse merk. 

Anglepoise + Margaret Howell Collectie. 

Mr. Distinguished is een internationaal bureau voor premium designmerken. Het bureau vertegenwoordigd enkele van de meest opwindende designlabels, waaronder Anglepoise. ''Als business developers zijn we goed verbonden met onze merken en beheren we alle aspecten van hun verkoop- en marketingstrategie.''

Bron: Anglepoise

Meer informatie:
Mr. Distinguished
+31 (0) 6 388 231 23  
[email protected] 
www.misterdistinguished.com