Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

En dit zijn de woontrends van 2019...

Jacobs Thuis & Interieur, binnenhuisadviseur in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen, heeft in een blog de woontrends van 2019 op een rijtje gezet. Als Jouw Binnenhuisadviseur - een keurmerk met 60 aangesloten interieurspeciaalzaken verspreid over heel Nederland - wil Jacobs inrichten écht leuk maken, zo meldt het Maldense bedrijf.

Organische vormen zien we in 2019 veel. FOTO ANWIS.PL

Volgens Jacobs Thuis & Interieur maakt het niet uit welke kleur je kiest, want de trend is om deze volledig door te voeren in je interieur.
En op het gebied van wonen draait het om organische vormen. "Rechthoekige vormen in huis verdwijnen steeds meer uit beeld om plaats te maken ronde vormen."
Een blijvertje is de jungle-trend. "Je haalt met deze woontrend de natuur letterlijk in huis. En in 2019 gaat dat een stapje verder dan alleen een urban jungle van plantengroen."
Verder is terug van weggeweest. "Bijna een eeuw na de roaring twenties is de uitbundige stijl weer helemaal terug."
Ook stipt Jacobs Thuis & Interieur dé kleur van het jaar 2019 volgens Flexa aan: Spiced Honey. "Deze kleur is vrolijk, geeft energie en past in vrijwel elke interieur én kleurenpalet."
Tot slot gaat de speciaalzaak in op het gebruik van natuurlijke en pure materialen, die zorgen vooral voor een oase van rust in je interieur. "Zorg bij deze woontrend voor een witte basis óf kies voor een natuurlijke tint als bosgroen of hemels blauw om je natuurlijke materialen mee te laten contrasteren! Wil je voor helemaal natuurlijk gaan? Overweeg dan een marmoleum-vloer."

Het volledige, inspirerende artikel is te lezen op www.jacobs-interieur.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven