Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Keukenmiddag BNI komende donderdag 13 december

Vakkennis vergroten over lifestyle en technologische ontwikkelingen en gebruiksgewoontes

Jouw kennis vergroten over ontwikkelingen in keukendesign? Alles weten over techniek in de keuken van de toekomst? De Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) houdt komende donderdag (13 december) een kennismiddag, waarbij genoemde zaken centraal staan. Het doel is het vergroten van vakkennis over lifestyle en technologische ontwikkelingen en gebruiksgewoontes. “Laat je bovenal inspireren voor jouw kerstdiner bij de afsluitende 24hourkitchen met prikkelende taste, drinks & bites!”, meldt de organisatie.

Deze middag wordt georganiseerd door SieMatic en BSH Huishoudapparaten. Zowel BNI-leden als niet BNI-leden laten zich informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens. Aan het eind van de middag biedt BNI alle deelnemers een borrel aan, dé gelegenheid om met elkaar te netwerken en het glas te heffen op het afgelopen en het komend jaar.

Er worden verschillende lezingen gehouden. De eerste begint om 15.15 uur en wordt verzorgd door designer Perry Hanssen. Hij observeert wereldwijd trends in architectuur en interieurdesign en vertaalt dit voor een van zijn opdrachtgevers SieMatic naar lifestyle en keukendesign. In deze presentatie laat hij aan de hand van diverse internationale cases zien hoe verschillende lifestyle- en gebruiksgewoontes van over de hele wereld invloed hebben op de architectuur en indeling en het gebruik van de keuken. 
De tweede lezing wordt verzorgd door Karin Bos: 'Internet of things' ; forecast techniek in de keuken. De BSH groep is in Nederland actief met de merken Siemens, Bosch, NEFF, Constructa en Gaggenau. Een belangrijke ontwikkeling is Internet of Things. Karin Bos is ambassador ‘Homeconnect´ bij BSH. In een praktische demonstratie laat zij zien wat ´Internet of Things´ in ons dagelijks leven betekent in de keukenruimte. Alle ontwikkelingen die het huishoudelijk werk veraangenamen komen aan bod.

Aanmelden kan niet meer.

Meer informatie:
BNI
Jollemanshof 14 
1019 BN Amsterdam
T 020 7372362
info@bni.nl
www.bni.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven