Met een kerstboom van maar liefst 6 meter!

Binnenkijken bij het kasteel van Queen Elizabeth in kerstsferen

Wie kent haar niet? De Britse Queen Elizabeth. Met haar 92 levensjaren laat ze nog elk jaar het Windsor Castle omtoveren tot een waar kerstpaleis. Ontelbaar veel lampjes, een kerstboom van zes meter hoog en veel decoraties maken het geheel tot een indrukwekkende creatie. Het publiek is welkom dit alles te bekijken. 

Het Windsor Castle is een van de residenties van het Britse Hof. De koninklijke familie verblijft hier regelmatig en bracht vroeger hier altijd de kerst door met elkaar. Het kasteel staat in het stadje Windsor in het graafschap Berkshire.
Windsor Castle is het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld, en dit al gedurende ruim 900 jaar. Nadat de familie zich eind jaren tachtig terugtrok in het Sandringham House in Norfolk, wordt op die locatie kerst met elkaar gevierd. Hier verblijft de koningin vanaf de kerstdagen tot februari. 

Bekijk hier alle foto's van het Windsor Castle in kerstsferen, van Country Living UK.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.