Keukenspecialist neemt Eigenhuis Groep over

Het is bijna 25 jaar geleden - in 1994 - dat Mark en Bart Eigenhuis hun eerste keukenzaak in Hoevelaken opende. De tweede vestiging in Houten volgde al snel om uit te groeien naar de huidige full service organisatie met vestigingen in Hoevelaken, Houten, Amersfoort, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp, Nijkerk, Baarn, Zwolle, Nijmegen en Alkmaar.  Inmiddels is Eigenhuis Groep BV een toonaangevende organisatie op het gebied van keukens en badkamers. Naar nu bekend is geworden, heeft Nuva Keukens de aandelen van de Eigenhuis Groep heeft overgenomen. 

Sinds 2013 heeft Sandra van Vegchel de dagelijkse leiding over Eigenhuis Groep. Dat blijft zo. FOTO EIGENHUISGROEP.NL 

Eigenhuis Groep BV, dat onder de dagelijkse leiding van Sandra van Vegchel blijft bestaan, bestaat uit de volgende formules: Eigenhuis Keukens | Eigenhuis Nijmegen, onderdeel van WES. B.V. | Badkamers | Woonklaar, Satink Keukens en Badkamers, de Inbouwhal, Eigenhuis Projecten, Uw Partner in Keukens, KeukenTotaal en participeert in LIV. 
Nuva Keukens is opgericht in 1977 in Someren met de gedachte dat de keukenmarkt toe was aan een verfrissende keukenspeciaalzaak die het anders ging doen dan de gevestigde orde. De huidige algemeen directeur (Pieter van Nuys) heeft op zijn achttiende de zaak overgenomen van zijn vader. Wat ooit begon als een kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers is nu uitgegroeid tot een gerenommeerde keukenspecialist met veel ervaring en inmiddels vijf vestigingen in Brabant en Limburg. 

Meer informatie
www.eigenhuiskeukens.nl
www.nuvakeukens.nl

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.