Marga Sfeervuren opent pop-up store in Neerpelt

'Nieuwe sfeerhaard is een primeur voor zowel Nederland als België'

Net over de grens in België, in Neerpelt (onder Eindhoven) zit allround haardenspecialist Marga Sfeervuren die maar één doel voor ogen heeft: passende sfeerverwarming leveren. “Passend bij iedere situatie, wens en portemonnee”, vat directeur Richard Bone, die afgelopen vrijdag een pop-up store opende, het samen. In deze tijdelijke winkel showt en verkoopt hij ook nog een heuse primeur: een afvoerloze ‘plug and play’ sfeerhaard werkend op bio-ethanol.

FOTO'S SUHEER KORA

Marga Sfeervuren levert zowel aan bedrijven als particulieren en is expert in warmte en sfeer. In de knusse showroom wordt duidelijk dat de klant centraal staat. “Vanaf de verkoop begeleiden professionele medewerkers de klant tot en met het plaatsen en de afwerking van de aangeschafte haard of kachel. Hierbij worden uitdagingen niet uit de weggegaan, maar ontwikkeld tot een exclusieve en op maat gemaakte haard, een sieraad voor elke woning.”

Stijlkamers
In diverse stijlkamers worden kachels en haarden brandend getoond. Hier vindt de bezoeker inspiratie voor de sfeer die het beste bij hem of haar past. Naast eigen import van kachels en haarden, levert Marga Sfeervuren vele bekende merken. De Bellaterra Schouwen bijvoorbeeld worden gemaakt van natuursteen uit groeves, die zij in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen de mooiste schouwen voor een scherpe prijs worden gecreëerd.


 
Pop-up store
Sinds vrijdag 7 december beschikt Marga Sfeervuren over een pop-up store. “Een concept waar meerdere bedrijven en merken een podium hebben. Allemaal gericht op sfeerverwarming. Hier vindt de klant een grote variatie op gebied van soorten en merken kachels en haarden. Met als primeur de nieuwste vorm van sfeervuren: een afvoerloze ‘plug and play’ sfeerhaard die op bio-ethanol werkt. Deze is totaal nieuw, niet elders in Nederland of België te koop.
Doordat de bio-ethanol vergast en niet verbrandt, is deze haard een mooie en milieuvriendelijke vervanger van de gashaard”, legt Richard uit.

50% korting
Marga Sfeervuren levert dus zowel aan bedrijven als consumenten. “Door de inkoop van grote partijen haarden en kachels, kunnen wij mega-kortingen aanbieden. In de pop-up store en showroom worden deze specifieke haarden en kachels met 50% korting aangeboden”, vertelt Richard. Het assortiment is groot en breed. “Bent u voor uzelf of een klant op zoek naar een hout-, gas-, pellet-, elektrische-, bio-ethanol haard of kachel? Wilt u deze uitgevoerd hebben in staal, keramiek, gietijzer of speksteen? Kiest u voor een vrijstaande, inbouw-, hang-, hoek-, liftdeur-, doorkijkhaard of kachel? Bij Marga Sfeervuren vindt u het allemaal onder één dak. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar”, besluit Richard.

Marga Sfeervuren is 7 dagen per week geopend, van 13.00 tot 18.00 uur. Op verzoek is een afspraak in de avonduren ook mogelijk.

Meer informatie:
Marga Sfeervuren  
Eind 38A
Hamont-Achel (België)

Marga Sfeervuren Pop-Up Store
Hamonterweg 136
Neerpelt (België)
Tel: +32 (0)11 801 751
info@margasfeervuren.com
www.margasfeervuren.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.