Detremmerie lanceert nieuwe producten op Batibouw 2019

'Klanten die op zoek zijn naar een stoerdere look, komen vaak uit bij een wastafel van beton'

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. "Zo brengen we twee nieuwe matte kleuren op de markt, dark ecru en cloud grey, die perfect aansluiten op de matte trend van het moment en leverbaar zullen zijn op alle No Limit kasten", laat CEO Koen Ducatteeuw weten.
"In het najaar van 2017 brachten we reeds zwarte open frames op de markt, waar we afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toevoegden. Nu maken we ook de Malibu straight (M2) greep leverbaar in mat zwart, deze is per direct leverbaar op alle kasten die reeds leverbaar zijn met de M1 en M2 greep uit RVS.

Klanten die op zoek zijn naar een stoerdere look voor een badkamermeubel, komen vaak uit bij een wastafel van beton. "Voor zowel de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 hebben we wastafels ontwikkeld uit beton welke in diverse afmetingen en twee kleuren beschikbaar komen."
Wie meer gaat voor de luxe en trendy uitstraling van marmer, kan ook terecht binnen het Detremmerie No Limit programma! "De marmer wastafels en opzetkommen komen beschikbaar voor verschillende No Limit dieptes en in 3 kleuren: White, Black en Emparador brown.
Dit alles zullen wij in februari op Batibouw presenteren. Wie niet zo lang kan wachten, kan deze nieuwigheden reeds uitgebreid gepresenteerd zien in onze showroom te Beveren-Leie! En dit is nog niet alles: er is meer maatwerknieuws op komst!", laat Koen Ducatteeuw weten.

"Batibouw is voor de Detremmerie dé beurs, naast tal van aanvullingen op het omvangrijke en succesvolle No Limit programma zoals: twee nieuwe matte kleuren, zwarte opleggrepen, wastafels uit beton en marmeren wastafels en opzetkommen, presenteren we nu ook de Detremmerie Architect. Daar waar de No Limit ophoudt gaan we met het nieuwe Architect programma nog een net even een stapje verder. Denk hierbij aan wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat, waarmee de klant samen met een grote keuze aan onderbouwkasten (eventueel met kleine passtukken) een meubel perfect door ons op maat kan laten maken. Hiervoor introduceren we direct een nieuwe wastafel in Solid Surface waarbij we verschillende vormen kommen beschikbaar maken en waarbij zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom bepaald kunnen worden. Op deze manier wordt de klant zelf architect van hun nieuwe badkamer!

Meer informatie:
Op stand Batibouw : 7107B
www.detremmerie.be
info@detremmerie.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.