Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe ontwikkelingen in de looierijen

Schoonheid van leer goed te gebruiken op wanden

Lingen Keramiek heeft het assortiment wand- en vloerbekledingen uitgebreid met leren wandbekleding. Door nieuwe ontwikkelingen in de leerlooierijen is het nu mogelijk om de schoonheid van leer ook te gebruiken op de wand. Leren wandbekleding geeft karakter aan elke ruimte thuis, maar ook in kantoren of winkels.

Een leren wand is altijd uniek en onderscheidend, als bijkomend voordeel geldt dat een leren wand geluiddempend werkt. Leer kan toegepast worden op bijvoorbeeld de wand bij de open haard of tv, maar het kan ook op deuren of op de trap aangebracht worden. Of,  wat subtieler, een zuil bekleed met leer waarop je een decoratief stuk geplaatst kan worden.

Naast dat er een uitgebreide maatvoering en uitvoering geleverd en aangebracht kan worden, telt het assortiment vijftig uitvoeringen in verschillende kleuren en structuren. Omdat leer een natuurproduct is, kan het lichte beschadigingen bevatten en dat maakt iedere wand uniek. De wandbekleding heeft een natuurlijke aniline finish gekregen wat elke tegel uniek van kleur en structuur maakt.

De dikte van het leer is 2 mm en de tegels kunnen in verschillende verbanden worden aangebracht: wildverband, recht onder elkaar, halfsteens verband of zelfs volgens een individueel ontwerp. De wandbekleding wordt gemaakt uit speciaal geselecteerde leersoorten, uiteraard met respect voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ieder natuurproduct heeft onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Leer kan periodiek behandeld worden met was om uitdroging te voorkomen. Eventuele krassen kunnen verminderd worden met hete lucht in combinatie met wrijving.

Meer informatie:
Lingen Keramiek
www.lingenkeramiek.nl

Publicatiedatum: