Spaans bedrijf komt met open tuinhuisjes

De Spaanse ontwerpstudio Kettal heeft onder het merk Pavilion H een reeks nieuwe tuinpaviljoens ontwikkeld. Het ontwerp heeft als doel om beter aan te kunnen sluiten op de architectonische context. De nieuwe paviljoens maken gebruik van open ruimtes, doorzichtige wanden en structurele lichtheid. Volgens Kettal maakt dit de huisjes makkelijk te combineren met een groot aantal verschillende omgevingen.

De tuinhuizen van Pavilion H zijn gecreëerd aan de hand van een gestroomlijnde aluminium structuur. Er zijn verschillende opties te kiezen met betrekking tot het plafond, zoals aluminium, hout of polycarbonaat.

Ook kan er uit verschillende soorten wanden worden gekozen, zoals schuifpanelen van hout of aluminium, vaste panelen met planken, glazen wanden, et cetera.

Klanten kunnen zelf bepalen hoe ze hun paviljoen in willen richten. Er zijn verschillende modellen aan de hand waarvan verlichting binnen het paviljoen kan worden geïnstalleerd. Verder heeft de klant de keuze uit meer dan 30 aluminium-kleuren en meer dan 50 opties voor stoffering.

Bron: Kettal


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.