Decospan blikt alvast vooruit op Batibouw 2019

‘Leggen van een houten visgraatpatroon is kinderspel geworden met Par-ky Swing’

Het duurt nog even, maar van 21 februari tot en met 3 maart vindt Batibouw plaats. Een van de deelnemers is Decospan, dat alvast vooruit blikt.  “Als leverancier van totaaloplossingen met hout voorziet Decospan een beursstand die de vele mogelijkheden die we aanbieden perfect illustreert. In onze stand wordt de bezoeker ondergedompeld in de wondere wereld van fineerhout.”

Volgens Decospan is het leggen van een houten visgraatpatroon kinderspel met Par-ky Swing. “Dat is een parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Par-ky is net zo eenvoudig te installeren als een laminaatvloer dankzij het Uniclic-systeem, maar onze nieuwste Swing maakt van de installatie echt een kinderspel. Deze visgraatcollectie met het Unifit X drop-down systeem laat zien hoe design en installatiegemak perfect hand in hand kunnen gaan en geeft antwoord op de ultieme trend in interieurdesign: patroonvloeren”, laat een woordvoerder weten.

De nieuwe visgraatcollectie Swing.

Par-ky kan dankzij zijn dunne toplaag een echte houten vloer aanbieden die betaalbaar, stabiel én duurzaam is. “Ook biedt Par-ky een complete service door het hele assortiment met bijhorende accessoires uit voorraad leverbaar te houden, waardoor we in staat zijn om heel snel te leveren. 

Cabbani lanceert di Lorenzo: nieuwe collectie high-end vloeren
Cabbani overbrugt de warmte en schoonheid van een hoogwaardige Europese eiken parketvloer met hedendaagse architectuur. Dankzij het ‘à la carte systeem’ kan de klant een droomvloer ontwerpen op basis van een toplaag van 2, 3.2 of 5.5 mm, HDF of berken multiplex en een breed scala aan stijlvolle en aantrekkelijke kleuren, afmetingen en patronen. “Onze Franse productie garandeert trendy producten met respect voor de natuur en de uiterste zorg voor kwaliteit. Met trots kunnen we ook aankondigen dat we ook onze nieuwe high-end parketcollectie “di Lorenzo” zullen voorstellen. Het edele materiaal, Europese eiken, onze uitgebreide kennis en ervaring, de passie voor interieurdesign en de wens om een high-end product met een “French Touch” te introduceren brachten ons naar “di Lorenzo”. Onze planken krijgen tot 10 behandelingen, zoals verouderingstechnieken, reactieve beitsen, speciale bewerkingen en geselecteerde high-end hardwax oliën om een authentieke verouderde look te creëren. In feite stellen wij een antiek uitziende vloer voor met de kwaliteit en garantie van een nieuwe ‘made in France’ vloer. Een nieuwe manier om een decoratieve houten wand te creëren dankzij Astrata”, aldus de woordvoerder van Decospan.

Cabbani lanceert di Lorenzo, een high-end vloer.

Wandbekledingsconcept
Op de Batibouw wordt ook een nieuw wandbekledingsconcept geintroduceerd met een karaktervolle en tijdloze uitstraling: Astrata. “Deze nieuwe wandbekleding is opgebouwd uit onzichtbare en naadloos bevestigde houten panelen van 40 x 80 x 1.4 cm met een toplaag in echt houtfineer van gerecycleerde oude balken. De combinatie van planken met verschillende diktes creëert een subtiele 3D-structuur, ideaal voor de realisatie van accentwanden rond de open haard, in de slaapkamer of in verschillende kamers in hotels, restaurants en andere gebouwen. Astrata is verkrijgbaar in drie kleuren: Eiken Vintage Harlem, Eiken Vintage Hoboken en Eiken Vintage Baltimore. De Astrata panelen kunnen zeer eenvoudig en met een minimum aan gereedschap geïnstalleerd worden.

Querkus maakt eikenhout toegankelijk
Eikenhout is een vaste waarde in het hedendaagse interieur. Als ode aan deze dankbare houtsoort heeft Decospan een collectie samengesteld waarbij de complexiteit van fineerhout plaats moet ruimen voor inspiratie en toegankelijkheid. “Bepaal heel eenvoudig het uitzicht, kies de juiste fineerdikte en voeg desgewenst nog een oppervlaktestructuur zoals zwaar geborsteld of lintzaageffect toe.”

Nieuwe kleuren in het gamma afgewerkte fineerplaten van Shinnoki

In de Japanse cultuur is respect voor de natuur zeer belangrijk. Shinnoki is een collectie kant-en-klare fineerplaten die geen verdere afwerking meer behoeven. De fineerplaten worden met uiterste zorg samengesteld met hout van duurzaam beheerde bossen en afgewerkt met een watergedragen beits en UV uitgeharde vernis. Voor de productie van de panelen
wordt groene energie gebruikt afkomstig van zonnepanelen en windenergie. Het vernieuwde gamma van 16 eigentijdse kleuren is op www.shinnoki.com te zien.

Meer informatie:
Decospan
stand 06315 op Batibouw
Lageweg 33
8930 Menen
056 52 88 00
www.decospan.com
info@decospan.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.