Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minimalistische bank houdt originele takken intact

Fallen Tree is ontworpen door designer Benjamin Graindorge en is een minimalistische bank gemaakt van weinig meer dan een plaat glas en een zorgvuldig gesneden eikenboom. 

Graindorge koos ervoor om de originele takken van de boom intact te laten als ondersteuning aan het uiteinde van de bank als herinnering aan de levende oorsprong van het hout. 

Benjamin Graindorge is een van de jonge talenten van het Franse design. Afgestudeerd aan de ENSCI - de Ateliers in 2006, werd zijn project voor thuislandschap ondersteund door de VIA. Benjamin is gedurende twee opeenvolgende jaren geselecteerd op het Design Parade Festival en heeft de Cinna en Audi Talents Awards in de categorie Design gewonnen. Na zijn verblijf in de Kujoyama villa in Kyoto, keerde hij terug naar Frankrijk om samen te werken met Fran├žois Bauchet op de scenografie van de 
International Design Biennial van Saint-Etienne 2010. In 2011 exposeerde hij voor het eerst een solo-show op de YMER & MALTA-galerij, waar hij vijf voorwerpen presenteerde die waren ontworpen rond het thema mijmeringen.

Meer informatie:
Benjamin Graindorge
[email protected]  
www.benjamingraindorge.fr

Publicatiedatum: