Directeur: ''Zelfs de Amerikaanse jury waardeert ons concept en inrichting''

Nederlandse designbowlingbaan winnaar mooiste interieur wereldwijd

Designbowlingbaan Lucky’s Bowling mag ruim een half jaar na opening al een internationale prijs op haar naam schrijven. De eerste designbowlingbaan van West-Europa is door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International in de categorie Best New Centre bekroond met de prestigieuze Architecture and Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd. Eric Bosma, directeur van Lucky’s Bowling, vertelt: “We zijn enorm trots op deze prijs, die te vergelijken is met de Gouden Televisiering  onder de bowlingbanen over de hele wereld! Het geeft aan dat niet alleen onze gasten, maar ook de professionele Amerikaanse jury ons concept en weloverdachte inrichting waardeert.” Lucky’s Bowling werd afgelopen april na de opening opgemerkt door veel nationale en internationale pers en had daardoor een vliegende start. De award werd in oktober in ontvangst genomen.  

De ontwikkeling van het interieur staat bij Lucky’s Bowling niet stil. Speciaal voor de kerstdagen is de bowlingbaan omgetoverd in kerstsferen, inclusief levendige kerstvideo met een voorbijtrekkende kerstman en zijn rendieren, op de 298 m2 videowall boven de professionele bowlingbanen. Daarnaast is er onlangs een nieuwe indoor playground geopend waar kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines, glijbanen en klimnetten.

Lucky’s Bowling opende in april 2018 in Warmond (nabij Leiden) en is de eerste designbowlingbaan van West-Europa. De bowlingbaan is ingericht met hoogwaardig designmeubilair in industriële sfeer en voorzien van twintig Brunswick Pro Lane bowlingbanen: de Rolls Royce op bowlgebied. Naast een sportief potje bowlen, kunnen bezoekers ook voor een gezellige borrel of diner terecht bij Lucky’s. Op de kaart pronken onder meer vernieuwende cocktails en G&T’s en hoogwaardige pizza’s, burgers en salades, zodat een sfeervolle, complete avond doorgebracht kan worden bij deze prijswinner.

Klik hier om het bedrijf te feliciteren!

Meer informatie:
Lucky's Bowling
Veerpolder 14
2361 KV Warmond
Tel: 071-3058888 
info@luckysbowling.nl  
www.luckysbowling.nl

Bron: Today's Specials


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.