Waterval van goud en licht

Traditionele kroonluchter in nieuw gouden jasje

De Gold Moon kroonluchter is de nieuwe creatie van het Italiaanse Catellani & Smith, waarin de gouden elementen warmte en licht verspreiden. Met dit nieuwe project herinterpreteert het merk de traditionele kroonluchter. Deze toneel-achtige compositie is als een waterval van goud en licht.

De kroonluchter is samengesteld uit een reeks onregelmatige schijven ondersteund door kabels van verschillende lengtes. De schijven hebben een diameter van 20 cm en deze zijn bedekt met dunne goudkleurige bladeren waaraan koperen krullen bevestigd zijn.

Met de uitwisselbare en dimbare IGBT/Triac LED's van de nieuwe kroonluchter kan de lichtintensiteit gemakkelijk worden aangepast. Op verzoek is deze lamp ook verkrijgbaar met een ander aantal pendels (minstens 20 slingers) en andere luifels.

Het Italiaanse Catellani & Smith werd in 1980 opgericht. De creaties van het verlichtingsbedrijf staan bekend als verrassend en zijn geliefd over de hele wereld. 

Meer informatie:

Catellani & Smith 
info@catellanismith.com  
www.catellanismith.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.