Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Designers werkten motieven uit op basis van namen en persoonlijkheden

Nieuwe collecties geweven vinylvloerbekleding

Het Belgische vloerenbedrijf Ntgrate introduceert een nieuwe collectie tapijt van zes designs en 62 nieuwe kleuren, aangepast aan de persoonlijkheid van elke klant. Ntgrate is een verfijnde, slijtvaste vloerbekleding in geweven vinyl. De Ntgrate-familie bestaat uit noble Melvin, wild Luna, fair Ruby and co. 

Noble Charlotte.

Aan de basis van Ntgrate ligt een grenzeloze zoektocht naar inspirerende trends. ''De designers en technici gingen op stap met trendwatchers, modeontwerpers en kleurexperten. Overal ter wereld vonden ze idee├źn: van retrofotografie in Berlijn tot moderne kunst in New York. Het resultaat? Een uitgebreide collectie vloerbekleding met uitgesproken vormen, kleuren en karakters.''

Noble Jutta.

Elke lijn heeft een eigen gezicht. Interne en externe designers werkten motieven uit op basis van tientallen namen en persoonlijkheden. 
Ntgrate is er in tegelvorm (50 x 50 cm), rolvorm (2 m) en klikplanken. Ook kan er voor diverse snijpatronen gekozen worden.

Fair Neo.

Het tapijt is verkrijgbaar in de kleuren mistig grijs, smaragdgroen, dieprood en strak antraciet. Egaal beige of wild patchwork? Alles is mogelijk.

De vloerbekleding is met de whisper technologie toegepast. Dit is een innovatieve backing samengesteld uit een pvc-schuimlaag van 2,5 mm gecombineerd met topgrate als bovenlaag. De combinatie van beide materialen vermindert het contactgeluid tot 20 dB volgens de ISO 140-8 norm. Naast dit voordeel biedt de materiaalkeuze ook extra bescherming. Whisper voldoet aan de hoogste normering op het gebied van brandvertraging (EN 13501-1 : Bfl,s1-d0).

Meer informatie:
Ntgrate
info@ntgrate.eu
www.ntgrate.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven