Spiegelkastcollectie Option uitgebreid

Na de invoering van de universeel vormgegeven Option en Option Plus spiegelkastcollectie breidt het sanitairmerk Sphinx uit met de Option Basic spiegelkast. Daardoor is er nu ook een keuze voor een vereenvoudigde variant. Ook is de huidige collectie uitgebreid met nieuwe uitvoeringen.

Het assortiment van de Option spiegelkastcollectie is met deze uitbreiding meer dan verdubbeld en daardoor in elke badkamer toe te passen. De spiegelkasten combineren met alle Sphinx series en vormen daarmee een goede aanvulling op het meubelassortiment. De combinatie van design, kwaliteit, veiligheid en de prijs-kwaliteitverhouding zal vooral gebruikers aanspreken, die naast een aantrekkelijk design ook een veelvoudige functionaliteit wensen.

 

De Sphinx Option Basic zorgt voor een optimale verlichting en biedt opbergoplossingen, die zorgen voor flexibiliteit en comfort. De spiegelkast heeft een universele uitstraling, die allerlei combinaties mogelijk maakt. De deuren zijn aan de buitenzijden van spiegels voorzien en de geïntegreerde Led-verlichting van de kast zorgt voor een goede belichting. De deuren sluiten zachtjes door het softclose mechanisme. Verder biedt de kast twee verstelbare glazen legplanken en aan de onderzijde van de kast een stopcontact. De Option Basic is verkrijgbaar in drie uitvoeringen (50, 55 en 60 cm breed). Alle uitvoeringen hebben een hoogte van 67,5 cm en een diepte van 14 cm. 

Een uitgebreidere variant is de Sphinx Option. Deze spiegelkast is onlangs uitgebreid met twee uitvoeringen. Naast de maten 60 en 90 cm is deze nu ook leverbaar in de maten 75 en 120 cm. Alle uitvoeringen hebben een comfortabele hoogte van 70 cm en een diepte van 15 cm. De Option van 120 cm breed heeft drie deuren en beschikt over verstelbare glazen legplanken. De deuren zijn aan de binnen- en buitenzijden van spiegels voorzien. Naast het lichtvlak aan de bovenzijde is bij de Sphinx Option een tweede lichtlijst onder de spiegelkast toegepast. De indirecte verlichting aan de onderzijde geeft extra sfeer in de badkamer. De indirecte verlichting kan afzonderlijk worden ingeschakeld via de light-touch-sensorschakelaar die ter oriëntatie 's nachts zacht brandt. Aan de binnenzijde is bovendien een stopcontact ingebouwd.

Nog meer comfort en functionaliteit biedt Sphinx Option Plus. Naast de huidige uitvoeringen van 60, 90 en 120 cm breed is deze nu ook verkrijgbaar in een breedte van 75 cm. Deze nieuwe uitvoering heeft twee spiegeldeuren. De twee grotere varianten zijn uitgevoerd met drie spiegeldeuren. Ook de achterwand van de binnenzijde van de kast en de buitenzijden zijn voorzien van een spiegeloppervlak. De bijzonder subtiele lichtlijst is helemaal aan de bovenzijde gepositioneerd voor een bijzonder elegant accent. De Option Plus uitvoeringen bieden bovendien een vergrotingsspiegel, een magneethouder en een geïntegreerd stopcontact met USB-aansluiting.

Alle uitvoeringen zijn, dankzij de gladde, ononderbroken oppervlakken, heel eenvoudig schoon te maken. Door de LED-techniek wordt zowel een optimale belichting als energiebesparing bereikt. De spiegelkasten worden volledig gemonteerd geleverd en kunnen snel en eenvoudig aan de wand bevestigd worden. 

Meer informatie:
Geberit
www.sphinx.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven