Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zaakvoerder Kurt Velghe staat voor eigen fabricatie en ontwerpen

Credendo+ kiest voor familiegevoel en sfeer met oog voor detail

Een van de vele deelnemers van Cocoon 2018 was Credendo+. Volgens zaakvoerder Kurt Velghe verkoopt hij puur Belgische producten, hetgeen hij erg belangrijk vindt: eigen fabricatie, eigen ontwerpen. "De ontwerpen vinden hun oorsprong in de natuur waar hout en zachte texturen goed samengaan en ergonomisch verantwoord zijn.
Klasse en raffinement, good feeling en vooral kwaliteit. Wij staan ervoor om voor een betaalbare prijs een uiterst goede kwaliteit te leveren. Een kwaliteit is duurzaamheid", vat Kurt het samen.

Feit is dat houten producten met zorg moeten worden behandeld. "Daardoor zijn mogelijke afwijkingen in kleur en structuur ook inherent aan het materiaal. Ondanks de behandeling kan de kleur van het hout veranderen door plaatsing in direct zonlicht", waarschuwt Kurt. Hij heeft nog meer tips: "Het houtoppervlak kan beschadigd worden door scherpe, hete of vochtige objecten. Gemorste vloeistoffen dienen direct weggenomen te worden om eventuele vlekken te voorkomen."
 


Een voordeel van niet gelakte of kunstmatig gekleurde massieve meubelen is dat de klant deze zelf mooi kan houden en eventuele kleine beschadigingen zelf kan herstellen. 

"Bij onze Credendo+ meubelen wordt de unieke structuur en karakter van de boom bewaard. Geen twee exemplaren zijn identiek qua uitstraling, ook al zijn ze van hetzelfde type. Ze kunnen soms verschillen van kleurnuance. Tijdens het productieproces worden de meubelen constant gecontroleerd op kwaliteit, wat voor ons heel belangrijk is. De afwerking van het hout gebeurt met natuurlijke olie of meubelzeep."

"Kwaliteit staat voorop, onze producten zijn gemaakt met pure passie en met oog voor detail. Daar staan wij voor", aldus Kurt Velghe van Credendo+.

Meer informatie:
Credendo +
Brugsesteenweg 346
8800 Roeselare
Belgiƫ
info@credendoplus.be
www.credendoplus.be

Een fotoalbum van de grootste woon- en interieurbeurs van Belgiƫ is te zien via www.wonen360.nl/photos


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven