CEO Koen Ducatteeuw: "Klant kan afspraak perfect voorbereiden"

Lovende reacties voor badkamerconfigurator

De nieuwe Detremmerie badkamerconfigurator oogst enthousiaste reacties van consumenten, verkooppunten en professionals. Dat laat CEO Koen Ducatteeuw weten. "Het gebruik hiervan maakt een visualisatie mogelijk van het gekozen item. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en ziet direct wat het resultaat is. Ook budgettair kun je in de showroom de prijzen zien. Wil je andere kleurencombinaties of andere handgrepen? Met één druk op de knop kan je die aanpassen. Zo ben je baas in je eigen, toekomstige badkamer."

"Ook bij onze 424 partnershowrooms zijn intussen vele mensen verder geholpen aan de hand van deze configuratie", vervolgt Ducatteeuw. "Zo kun je als en gaat alles sneller.
De reacties van de particulier zijn zeer positief, vrijwel iedereen is enthousiast over het systeem in de toonzaal. Men krijgt onmiddellijk een gedetailleerd overzicht van de artikelen per stuk, inclusief de bruto verkoopprijs en een tekening volgens de gekozen producten en afmetingen", legt hij uit.

"Voor de consument is het namelijk moeilijk door ons zeer uitgebreid productassortiment van circa 180.000 artikelen te gaan, om het totaalplaatje visueel te kunnen voorstellen. Aan de hand van onze configurator is dit nu wel perfect mogelijk: alle losse producten samen zijn op een tekening te zien.
Zeer handig is natuurlijk ook dat de groothandel hiermee onmiddellijk aan de slag kan en zo heel wat tijd uitspaart. De particulier kan van thuis uit makkelijk zijn droombadkamer visueel samenstellen met enkele muisklikken. En dat zonder eerst in te loggen", verklaart Koen Ducatteeuw.

De configurator is te raadplegen via www.bathroomconfigurator.be

Meer informatie:
Detremmerie
info@detremmerie.be  
www.detremmerie.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven