Actieperiode met dealers: 15% retour in vorm van accessoires etc.

Bert plantagie laat consument kennis maken met nieuwste label Brown

Bert plantagie heeft voor de maanden december en januari samen met haar dealers een leuke actie op touw gezet om mensen kennis te laten maken met het nieuwste label: bert plantagie Brown. In de actieperiode, die op 1 december 2018 start en duurt tot en met 3 februari 2019, krijgen klanten 15% van hun aankoopbedrag retour in de vorm van verlichting, accessoires of een vloerkleed.

"Voor onze bert plantagie Brown studio’s is Dôme deco de preferred supplier op dit gebied", laat marketeer Sandra Troost weten. "Klanten kunnen dus op het moment dat ze hun bert plantagie Brown producten kopen, gratis extra’s shoppen uit de Dôme deco catalogus (of, in sommige gevallen, uit het assortiment van de betreffende winkelier) – ter waarde van 15% van het bedrag aan bert plantagie Brown artikelen op hun kassabon. Lekker toch?", aldus Sandra.

Volgens bert plantagie design furniture is het een mooie manier om het oude jaar af te sluiten en/of het nieuwe te beginnen.

Meer informatie:
bert plantagie
 +31 (0)485 313247
info@bertplantagie.nl  
www.bertplantagie.com

(*)Het merk bert plantagie wordt zonder hoofdletters geschreven, om verwarring met de persoon Bert Plantagie te voorkomen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.