Italiaanse radiatoren winnen German Design Awards

Het Italiaanse Tubes Radiatiori heeft twee German Design Awards, de meest prestigieuze prijs van het German Design Council, gewonnen. Het gaat om radiator Eve in de categorie Energy en radiator Astro in de categorie Household. Beide producten maken deel uit van de Plug&Play collectie, die tijdens de Milan Design Week Badkamers is gepresenteerd.
De collectie markeert het startpunt van het concept van persoonlijke warmte. Het zijn elektrische verwarmingsobjecten, vrij van installatiestoornissen, die de statische aard van architectuur overwinnen om zich openen voor de menselijke dimensie.

Eve

Eve, ontworpen door Ludovica+Roberto Palomba, definieert zichzelf volgens de jury door haar twee functies: een nomadische bol, die warmte, licht en welzijn met zich meebrengt.

Astro

Astro, ontworpen door Luca Nichetto, ontsnapt volgens de jury aan conventionele definities: een elektrisch verwarmingsobject van beperkte afmetingen, dat de warmte brengt waar dat nodig is en tegelijkertijd de lucht zuivert.

Bron:
www.archiportale.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.