De loungestoelen Hideout, Promenade en Targa

Christmas Edition voor drie fauteuils

Het toonaangevende Gebrüder Thonet Vienna komt binnenkort met een Christmas Edition van de loungestoelen Hideout, Promenade en Targa.

Het Zweedse designduo Front heeft de Hideout-fauteuil voor kerst 2018 onderhanden genomen met een stoffen bekleding die een typisch sneeuwlandschap voorstelt. Hideout heeft een vierkante structuur een gebogen rugleuning en wordt verrijkt door een grote en comfortabele stoel die als het centrale deel van de rugleuning is bekleed. De stoel is uitgerust met met geweven rietdelen, die het ronde profiel bepalen van de armleuningen, die over de zitting uitsteken.

Hideout, Christmas Edition

Het warme merinowol met fijne bergdecoraties personaliseert de kerstversie van de Promenade-fauteuil van Philippe Nigro. De fauteuil is ontworpen als een losstaand meubel of als aanvulling op de collectie. Het ontwerp onderscheidt zich door zijn sterke decoratieve taal geïnspireerd door minimalisme en door de aandacht voor detail van de Weense afscheiding, een artistieke trend van de vorige eeuw. Beginnend met vierkante dwarsdoorsnede houtverwerking, die voor het eerst in 1906 voor de serie Postsparkasse werd gebruikt, heeft Philippe Nigro een zichtbare structuur met contouren in canaletto-walnoot gecreëerd die de grote en uitnodigende stoel omhult. Het raamwerk wordt compleet gemaakt door met stof beklede panelen, die een onderscheidende waarde verlenen, vooral wanneer deze in het midden van de kamer wordt geplaatst. Een nieuwe benadering van zachtheid in verfijnde huiselijke omgevingen. 

Promenade, Christmas Edition

Alpiene sterren en sneeuwvlokken voor de merinoswolstoffering van de Targa-fauteuil door GamFratesi, het Italiaans-Deense designersduo Stine Gam en Enrico Fratesi. Targa is een familie van gestoffeerde meubels die ook vaste en modulaire banken en een poef bevat. 

Targa, Christmas Edition

Bron: www.archiportale.com

Meer informatie:

Gebrüder Thonet Vienna GmbH
Prinz Eugen Strasse 42
1040 Wenen
Oostenrijk

Offices of the trademarks licencee Production Furniture international
Via Vincenzo Vela 35/B
10128 Torino (Italy)
Tel.: 0039 011 0133330
info@gebruederthonetvienna.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.