Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Armatuur Katona lost verlichtingsuitdagingen op

Thorn Lighting heeft de lancering van Katona aangekondigd, een opbouw wand- en plafondarmatuur dat volgens het bedrijf veelvoorkomende verlichtingsuitdagingen oplost. Katona is zowel binnen als buiten toepasbaar en heeft een IK10-classificatie die tot 20 joules aankan, en een IP65-classificatie tegen binnendringen van vocht. Het toestel heeft een levensduur van 50.000 uur (tot L80) en vijf jaar garantie. Katona is geschikt voor gangen, trappenhuizen, hallen en opslagruimten waar verlichting hulp biedt, maar de armatuur zware omstandigheden moet doorstaan, zoals vocht, stof of schokken.

Het ontwerp van Katona minimaliseert de ophoping van vuil en stof, waardoor reiniging en onderhoud eenvoudiger worden. Katona biedt een lichtstroom van 1000 tot 2000 lumen, kleurtemperaturen van 4000 of 3000 kelvin en is verkrijgbaar in ronde en vierkante versies. Met deze opties biedt de armatuur de juiste specificaties voor veel toepassingen.

Het lichtrendement van maximaal 120‚ÄČlumen per watt bespaart energie. DALI-bediening met ingebouwde daglicht- en aanwezigheidssensoren, een corridorfunctie en de optie van draadloze verbinding, maken nog meer energiebesparing mogelijk doordat Katona wordt in- en uitgeschakeld wanneer nodig.

Voor meer mogelijkheden zijn er opties verkrijgbaar met een kraag tegen afknelling en binnenkort ook een met diepe behuizing voor plaatsing aan de kabelzijde. Er is ook noodverlichting aanwezig. De lithium-ionbatterij in de noodversie van Katona brandt drie uur in de handmatige (E3) en zelftest (E3TX)-versies en heeft een garantie van drie jaar. Er is ook een compatibele versie met centrale batterij verkrijgbaar.

Meer informatie:
Thorn Lighting
info.nl@zumtobelgroup.com
www.thornlighting.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven