Online ontwerpfunctie brengt wand- en vloeroppervlakken tot leven

Tegelproducent Mosa lanceert een gloednieuwe online ontwerpfunctie om wand- en vloeroppervlakken tot leven te brengen. Op elke productpagina kan met de surfaceviewer de gekozen tegel snel omgetoverd worden tot een tegeloppervlak. Met deze functie kan meer dan alleen de geselecteerde tegel bekeken worden: het geeft de vrijheid om unieke, complexe patroongrids te ontwerpen voor geavanceerde architecturale toepassingen.

De volgende stap na selectie is het oppervlak toepassen op de ruimte. Het oppervlak kan direct naar de ontwerpsoftware als generieke, naadloze textuurbestanden en native softwarebestanden voor SketchUp, AutoCAD, Revit, Vectorworks en Archicad worden geëxporteerd. Met deze eenvoudige methode is het gebouwmodel in een handomdraai klaar voor CGI-rendering en BIM.

Als het ontwerp nog niet naar tevredenheid is, kan het nog aangepast worden met de online ontwerptool Mosa Pattern Generator. Deze tool geeft de creatieve vrijheid om meerdere kleuren en formaten te combineren tot unieke vloer- of wandoppervlakken, maar ook om het oppervlak te schalen en positioneren en op te slaan in een persoonlijke My Mosa-account. Daarnaast biedt de Mosa Pattern Generator meer exportfuncties zoals instructies voor de tegelzetter (inclusief specificaties en aantallen) en alle exportbestanden in hoge resolutie of medium resolutie voor nog realistischere renderings.

Mosa produceert al meer dan 130 jaar tegels uit de zuiverste grondstoffen. In meer dan 50 landen verspreid over vier continenten prijken de tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.

Meer informatie:
Mosa
+31 (0)43 368 94 44
www.mosa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.